ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Οικιακή Οικονομία Πώς να διορθώσετε ένα πλυντήριο ρούχων που "χορεύει"


Πώς να διορθώσετε ένα πλυντήριο ρούχων που "χορεύει"

plintirio-rouxonΤο πλυντήριο ρούχων σας έχει μετατραπεί σε ένα επίδοξο χορευτή που λικνίζεται στους ρυθμούς του πλυσίματος; Το πιθανότερο, κάποιο από τα πόδια του να μην πατάει καλά στο πάτωμα.

Μερικά καινούρια πλυντήρια έχουν αυτορυθμιζόμενα πόδια Γείρετε το πλυντήριο μπροστά, έτσι ώστε τα πίσω πόδια να

 σηκωθούν από το έδαφος και κατόπιν αφήστε το πίσω στη θέση του. Κάνετε το ίδιο και για τα μπροστινά πόδια.

Αν το κόλπο δεν πιάσει, σκύψετε κάτω χαμηλά και κοιτάξτε προσεκτικά τα πόδια του πλυντηρίου. Κάθε ποδαράκι σταθεροποιείται πάνω στο πλυντήριο με ένα «παξιμάδι»

Χαλαρώστε τα παξιμάδια σε κάθε πόδι, χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιζόμενο «κλειδί». Μόλις τα παξιμάδια χαλαρώσουν, ρυθμίσετε τα πόδια ώστε να πατάνε όλα καλά στο έδαφος και μετά ξανασφίξετε τα παξιμάδια.

Είναι καλύτερο να ρυθμιστούν τα πόδια, έτσι ώστε να ισορροπούν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά κοντά στο πάτωμα, παρά ψηλά. Όσο πιο κοντά βρίσκεται το πλυντήριο στο πάτωμα, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να τραντάζεται και να τρέμει.

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε συμβουλή ή αν τα λαστιχάκια στα πόδια του πλυντηρίου είναι φθαρμένα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. ecomarket ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ τηλ: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΗΓΗ: http://www.ecomarketparts.gr

 

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε